Onzekerheid overwinnen

Onzekerheid Overwinnen: 6 Veel Gemaakte Fouten + Tips

Onzekerheid kan voorkomen op meerdere vlakken in je leven. Je kan onzeker zijn over je prestaties, onzeker zijn over uiterlijk of onzeker zijn over je sociale eigenschappen. Deze onzekerheid kan telkens weer een obstakel te zijn om succesvol te zijn in je werk of plezier te hebben in je privé leven.

Kortom, onzekerheid kan je geluk behoorlijk in de weg staan. Gelukkig kan ik je één ding wel met zekerheid zeggen. Je kan jouw onzekerheid overwinnen!

Daarom geef ik je in dit artikel 5 veel gemaakte fouten, die je moet vermijden als jij je onzekerheid wilt overwinnen. (meer…)

Waarom Ben Jij Verlegen? 5 Oorzaken Van Verlegenheid

Iedereen is weleens verlegen. De één wat vaker dan de ander. Ook mensen die ontzettend veel zelfvertrouwen hebben, kunnen toch nog wel eens verlegen zijn.

Ik kan begrijpen dat je het liefst helemaal nooit verlegen wilt zijn. Helaas is dat erg lastig, maar niet onmogelijk.

In dit artikel zal ik je niet zozeer tips geven om van je verlegenheid af te komen, maar wil ik je vertellen waar jouw verlegenheid mogelijk vandaan komt. Als je dit eenmaal weet, kan je gerichter aan de slag om je verlegenheid te overwinnen, door de oorzaak hiervan aan te pakken. (meer…)